HTML

Testépítés

Testépítő edzés és táplálkozás, életmód a legújabb tudományos kutatási eredmények alapján. Hírek és érdekességek a testépítés, fitnesz, egészséges életmód témájában.

80 éves testépítő a kifutók sztárja

Ananda 2017.01.31. 02:17

A korábban színészként és művészként tevékenykedő Wang Deshun most modellként is kipróbálta magát, és hatalmas sikert aratott. A kínai divathéten mindenkit elvarázsolt fittségével és különleges sármjával. wang_deshun3.jpg

Deshun szerint nemcsak a korunkon múlik a kinézetünk, hanem az elménk állapotán is. A kínai úriember, akit joggal mondhatunk akár a világ legdögösebb nagypapájának, a mai napig naponta 3 órát edz. 50 éves korában kezdte el a testépítést, 70 éves korában pedig igazán belehúzott. Mottója: "Ha azt gondolod, hogy túl késő van már és kiöregedtél, vigyázz, mert akkor ez mentséggé válhat és a feladás útjára sodorhat téged."

wang_deshun2.jpg

Címkék: testépítés anti-ageing testépítés idős korban testépítés életkor Wang Deshun

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://testepites.blog.hu/api/trackback/id/tr7812170400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d.j 2017.02.02. 16:14:13

Jók a génjei, mert fiatalosnak néz ki. Egyébként meg respect a napi 3 óra edzéshez.
süti beállítások módosítása